Yonex Arcsaber 11 – інновації майбутнього.

arc11_pre

Нещодавно компанія Yonex представила бадмінтонному світу свої нові розробки – ракетки Arcsaber 11 і Arcsaber FB. Ці моделі Ви можете побачити в руках багатьох лідерів світового бадмінтону. Нова ракетка Arcsaber 11 вже доступна у нашому магазині!

Завдяки останнім розробкам Yonex, Arcsaber 11 надасть своїм гравцям новий рівень акуратності та точності під час обробки волана у швидкому обміні. Матеріал CS CARBON NANOTUBE, який використовується в конструкції ракетки, був доопрацьований інженерами компанії, та забезпечив ободу нової ракетки велику гнучкість, що дозволяє дещо довше утримати волан на струнах під час обробки волана. Гравці досягають нового рівня контролю та управління воланом в момент удару. Ви будете відповідати на удари суперника з гарантованою точністю та швидкістю, які є запорукою успіху та перемоги у бадмінтоні.

У сучасному бадмінтоні гравці, які обирають атакуючу та швидкісну гру, мають величезну перевагу. Оптимальний шлях опору таким гравцям – це вміння перенести ініціативу у грі на свій бік, перейти від захисту до нападу. Arcsaber 11 та Arcsaber FB розроблені для створення нового стилю гри, в якому Ваш захист стане атакою.
Arcsaber 11 дозволить контролювати волан, як ніколи раніше, збільшить швидкість удару під час прийому смешу суперника і дозволить виконувати їх максимально точно і акуратно. Це забезпечить можливість перехопити ініціативу в розіграші і самому почати атаку.

img_technology

В інтенсивному та швидкісному сучасному бадмінтоні навіть гравцям світового класу не вдається кожен удар обробляти точно та бити по волану центральною частиною струнної поверхні. У таких випадках Arcsaber 11 збереже та компенсує енергію удару за рахунок еластичності матеріалу обода (CS CARBON NANOTUBE), що дозволяє виконувати навіть неточні удари максимально акуратно.

Матеріал SONIC METAL також розташований в ободі ракетки. Він додає потужності ударам, особливо атакуючим, і створює гучний звук під час ударів, що надає приголомшливий вплив на суперника.

Ці два матеріали поєднані новим композиційним матеріалом T-ANCHOR, який розташований у трійнику ракетки (місце переходу обода в стержень). T-ANCHOR поглинає обертальний момент, який виникає у трійнику ракетки під час удару не по центру струнної поверхні та дозволяє гравцеві краще контролювати волан.

Arcsaber 11 – контроль та потужність Вашої гри!

31rkwbix1pl-_sy300_ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Вага ракетки: 3U(85-89.9g) G4
Матеріал обода: H.M. Graphite, Neo CS CARBON NANOTUBE, SONIC METAL
Матеріал стержня: HM. Graphite, Ultra PEF
Технології: NEO CS CARBON NANOTUBE, SONIC METAL, ISOMETRIC, NEW Grommet Pattern, SOLID FEEL CORE, AERO + BOX Frame, Нова будівля-T-Joint, T-ANCHOR, Ultra PEF, Control Support Cap.
Колір: червоний

 

 

img_matrix