ASTROX 88 – новий шедевр від Yonex.

Не секрет, що найкращі інженери компанії Yonex постійно працюють над удосконаленням технологій виробництва та покращенням характеристик екіпірування для бадмінтону. Ціль одна – піднести спортсменам такий інструмент, який допоможе їм повною мірою розкрити свій потенціал на корті, стати кращими!

У сучасному бадмінтоні швидкість гри зростає з кожним роком та значною мірою визначає досягнення успіху. Особливо важливою є швидкість обміну в парі. Випереджаючи час, компанія Yonex створила продукт, який буде незамінним для парної гри. Адже для парних гравців високого рівня потрібні такі ракетки, які будуть оптимальними як для атаки із задньої зони, так і для захисту та швидкісної гри на сітці.

Розробити ракетку, яка б виконувала обидві ці завдання було непросто, поки працівники компанії Yonex не створили новий матеріал – Namd. При використанні в конструкції цього матеріалу, стержень ракетки при невеликій швидкості розмаху залишається досить жорстким, що необхідно для «залізного» захисту. У той же час, коли швидкість замаху швидше – стержень стає гнучкішим. Це дозволяє передати більше енергії волану і виконувати чудові атакуючі удари.

Новий винахід компанії Yonex називається Astrox 88.

ASTROX 88 має дві модифікації – ASTROX 88 S (Skill) та ASTROX 88 D (Dominate).

1. ASTROX 88 S (Skill) – розроблена для активної та швидкої гри на сітці та в передній зоні. Ракетка на 5 мм коротша за стандартні ракетки Yonex і покликана швидко і точно обробляти волан на високій швидкості. Точки гнучкості на ободі ракетки зміщені ближче до стержня – це дозволяє довше утримувати волан на струнній поверхні і точніше обробляти удар.

2. ASTROX 88 D (Dominate) – розроблена для активної гри у задній частині корту. Гнучкий обід і подовжений стержень ракетки дозволяють максимально передати енергію удару на волан і зробити смеш суперпотужним. Точки гнучкості обода в цій ракетці знаходяться посередині, що дозволяє трансформувати всю силу удару на волан.

Крім використання нового матеріалу в стержні ракетки, інженери компанії розробили оновлений конус (місце переходу від ручки до стержня). Він допоможе виконувати більш точні удари, оскільки гасить вібрацію та підвищує стабільність.

Олімпійський чемпіон у парному розряді, Lee Yong Dae (Корея) особисто брав участь у розробці нової ракетки від Yonex:

«Я дуже пишаюся тим, що Yonex попросила мене взяти участь у розробці та тестуванні нової унікальної моделі ракетки. Я впевнений, що кожен парний гравець відзначить собі переваги нових ракеток і використовує їх у грі по максимуму».

Подолайте будь-якого суперника з новим ASTROX 88!

А лідери світового рейтингу, індонезійці Marcus Fernaldi Gideon та Kevin Sanjaya Sukamuljo вже зробили це:

В Україні новинка від Yonex – ракетка ASTROX 88 з’явиться зовсім скоро!

Зробити попереднє замовлення на новинку і стати першим власником ракетки можна зателефонувавши за тел. +38 (066) 634-84-84; +38 (063) 634-84-84.